Fem på tampen

Hva kommer du til å huske best fra Katedralskolen?

Hva gjør du til høsten?

Helene Christensen

Helene Christensen, 3STC

- Pubertetskoret med klassekameratene Marius og Adrian kommer jeg til å savne litt. Jeg hadde aldri sett et kor i det formatet før. Noen sier at Pubertetskoret sang bedre enn tidligere, men det tror jeg ikke helt på, så stilen var nok det viktigste.

- Jeg har søkt studier i biologi og bioteknologi på NTNU.

Espen Sund

Espen Sund, 3STA

- Det gode faglige miljøet blant lærere og elever er det jeg kommer til å huske best. Vi hadde lærere som var sterkt interessert i fagene sine, og hvis vi viste interesse, var lærerne flinke til å hjelpe oss videre. Jeg er mest opptatt av realfag, men også i andre fag opplevde vi dette.

- Til høsten blir det sannsynligvis militærtjeneste i Luftforsvaret.

Siri Rooyakkers

Siri Linn Helle Rooyakkers, 3MDF

- Musikalen vi satte opp i Bjergsted, ble det kjekkeste i skoletiden. Alle på trinnet medvirket i "Tre nøtter til Askepott". Der danset jeg en solo. Det hadde jeg aldri gjort før, og det ble både skummelt og kjekt.

- I oktober begynner jeg i H. M. Kongens garde.

Daniel Sang Tran

Daniel Sang Tran, 3MDG

- Blackboxen kommer jeg til å huske best. Der har jeg tilbrakt det meste av tiden, ihvertfall med dramafolkene. I blackboxen ble vi kjent med hverandre i første klasse, og siden den gang har det vært mange harde arbeidsøkter der.

- Jeg har søkt på eiendomsmegling på BI i Stavanger. Om det blir noen avsporing innen teater, vil tiden vise.

Thale Krohn-Pettersen

Thale Krohn-Pettersen, 3STE

- Fellesskapet kommer jeg til å huske best. Jeg kjenner de fleste på trinnet på Kongsgård, noe aktivitetene i klubben på skolen også har bidratt til. Dessuten hadde vi mange arrangementer for Kongsgård-elevene i russetiden.

- Til høsten begynner jeg på Handelshøyskolen i Bergen - hvis jeg kommer inn.