Magisk onsdag i Bjergsted

Dans der det ikke danses. Vilde Tveit og Stine Gustafsson.

Kultur for både gane og øye: Ledelsen serverte lapper og danserne tok kunsten med ut i det åpne rom.

Lappeledelse1

Lappeledelsen viste godt humør og samarbeid på høyt nivå.

Ny rektor, nye tradisjoner? Grethe Mahan mente i hvert fall at det ville være en god idé om ledelsen gjorde seg tilgjengelig for elevene som lappestekere:

- Vi vil at elevene skal trives, og vite at vi bryr oss om dem. Derfor hadde vi lyst til å gjøre dette stuntet. Vi vil gjerne møte elevene på andre arenaer enn den formelle, både her i Bjergsted og på Kongsgård.

Fornøyde elever

Siri Rooyakkers, Malin Pedersen, Hedda Korshavn og Sarah Nilsen har fått noe å styrke seg på før de skal kaste seg ut i dansen.

Etter smilene og den gode stemningen som bredte seg blant elever og lærere å dømme, var alle enige om at ideen var god.

Tilfeldigvis falt lappestuntet sammen med at danserne i Vg2 og Vg3 hadde forestilling i fellesarealene i alle etasjer. Med inspirasjon fra form, arkitektur, farger og omgivelser, utforsket de muligheter i det utradisjonelle scenerommet. Det resulterte i både vakre og morsomme forestillinger, med dans i trapper, vinduer, under og oppå bord og ut og inn av heis.

Kan vi ha det slik hver onsdag?

Dans under trapp1

Elianne Eriksen (f.v.), Karine Dersyd og Elisa Sandvik

Dans ved toalett

Malin Pedersen, Aurora Hopkin og Tonje Eide.

Dans v heis

Synne-Kristin Ytredal, Hedda Korshavn og Siri Rooyakkers (bak).

Dans vbord

Celine Selnes, Lisa Mathiassen og Mari Tengesdal