"Alice i drømmeland"

Hva: Danseforestilling med litt av innholdet hentet fra barneboka "Alice's Adventures in Wonderland" fra 1865, skrevet av Lewis Carroll. Historien ligger til grunn for en rekke filmer og teaterforestillinger.

Skole: Steps dansestudio i Stavanger underviser om lag 2000 barn og voksne. Setter opp "Alice i drømmeland" i Sandnes kulturhus med premiere lørdag 2. desember.

Aktører: Flere fra Katedralskolen i showgruppa på Steps har hovedroller; Karine Dersyd, 2MDF (hjertedronning), Isabella Øvrehus 2MDF (søster), Vilde Tveit 2MDF (en av tvillingene), Stella Pettersen ,2STE (kanin), Eline Haugen 1MDF (søster) og Guro Sørås 1MDG (forskjellige roller). Også en del andre fra Katedralskolen medvirker i noen av de 14 forestillingene.