Skolestart torsdag 17. august

Stavanger katedralskole, Bjergsted

Vi ønsker velkommen til skolestart torsdag 17. august.

Vg3 møter kl. 10.00 i Forestillingssalen i Bjergsted
Vg2 møter kl. 11.00 i Forestillingssalen i Bjergsted
Vg1 møter kl. 12.00 i Forestillingssalen i Bjergsted

Dette gjelder alle elever ved Stavanger katedralskole, både i utdanningsprogram for studiespesialisering og for musikk, dans og drama.

Vi gleder oss til å se både nye og kjente fjes!

Her finner du  skoleruta og den nye  fraværsforskriften fra Utdanningsdirektoratet.

Her finner du skjema for søknad om velferdspermisjon ihht. ny fraværsforskrift:

Hva kommer du til å huske best fra Katedralskolen?
Hva gjør du til høsten?

Julie Bjørnevik

Julie Bjørnevik, 3MDG

- På skolen var det personligheten som telte, ikke det ytre. Derfor husker jeg best det gode miljøet både i Bjergsted og på Kongsgård. Det siste året var vi syv musikere og sangere som dannet en gruppe ved navn "Unge lovende" og holdt konserter rundt omkring. Det er også et godt minne.

- Til høsten går jeg på tegne-, male- og reiselinjen på Risøy folkehøgskole ved Tvedestrand.

Steffen Samuelsen

Steffen Samuelsen, 3STE

- Det inkluderende miljøet på en liten og oversiktlig skole kommer jeg til å huske aller best. Både lærerne og elevene var engasjert, så jeg kan trygt anbefale Katedralskolen.

- Til høsten blir det forhåpentlig ingeniørstudier på NTNU i Trondheim.

Alette Sjølyst

Alette Sjølyst, 3STC

- Elevene jeg gikk sammen med, hadde vidt forskjellig personlighet, oppfatninger og overbevisninger, men vi møtte hverandre med åpenhet og respekt. Det er dette jeg kommer til å huske best. Blant skolefagene var biologi min favoritt.

- Til høsten går jeg på idrettslinjen på Bibelskolen i Grimstad.

Jan Tran

Jan Tran, 3STD

- På Katedralskolen var det alltid noen å henge med. Derfor er det miljøet og folkene jeg kommer til å huske best. Dessuten glemmer jeg ikke så lett lektor Mie Hidles opplesing av de morsomste blant elevenes vurderinger av egne besvarelser.

- Til høsten studerer jeg medisin på Universitetet i Bergen.

Joakim Nesvik

Joakim Nesvik, 3MDG

- På denne skolen ble jeg tatt godt imot. Alle var åpne mot hverandre. Derfor kommer jeg til å huske kameratskapet best. Dessuten sang jeg i Pubertetskoret i en liten periode, og det var et høydepunkt.

- Til høsten går jeg på linjen for skuespillerteknikk på Danvik folkehøgskole i Drammen.