Sursøtt frislepp

"Nå er me klar for å overta verden". 3STD gikk hardt ut, men vant prisen for beste sang blant avgangsklassene.

Glede blandet med vemod preget siste skoledag for avgangselevene.

"Vi vil nok savne fagå, til og med kjemi. Skolen for oss alle - men på tide å gå".

Slik lød et av versene i avskjedssangen til 3STE, og det uttrykte nok den sursøte stemningen som hersket idet syv klasser ble satt fri og må gå videre fra videregående.

Polonese-toget gikk fra skolegården, over Torvet, gjennom Byparken og tilbake igjen slynget polonese-rekken seg, som tradisjonen er på siste skoledag.

Etterpå fremførte avgangsklassene hver sin sang, før de iførte seg kake og kanskje fikk en klump i halsen som ikke skyldtes bakverket.

Polonese2019

Fager orm av ungdom.

Polonese2019c

Også i år fikk cruiseturistene det travelt med kameraene da den lange, lange polonese-rekka fra Katedralskolen inntok Torvet. I første rekke fra venstre rektor Grethe Mahan, avdelingsleder Jon Skrudland, rådgiver og lærer Lise H. Skarbøvik og avdelingsleder Nils Andreas Høie.

Polonese2019b

Polonese-ormen ble oppildnet av en potent rytmegruppe. Fra venstre Tobias Gjedrem Furholt, Skage Rollheim Larsen, Thomas Bang, Eddie Andresen og Anders Brunvær Hauge.

Avslutningskolegården2019

Diktatorskifte i Pubertetskoret. Marthin Salthe (t.v.) overtar festtrusa av Karl-Vincent Gillertsen Newall.

Avslutningskolegården2019b

Arian Rakhel i 3STB gjorde comeback i pubertetskoret og måtte finne seg i å få skrelt nepa av avtroppende diktator Jonas Karl-Vincent Gillertsen Newall, mens Stian Naustvik ser på med et snev av medfølelse.

Se tredjeklassene opptre

Bare én gang til...