Teater ”Time Out” i London

Dramaelevene reiser på studietur til London i Vg3, som en del av faget Teaterproduksjon. Vi prøver å få oppleve så mange teaterforestillinger og musikaler som mulig i løpet av turen og kan da i London velge og vrake mellom store klassiske oppsetninger og ny moderne scenekunst ved byens utallige teatre.

Besøk ved teaterhøyskolene som det finnes mange av i London, er alltid interessant, både innen skuespill, regi og produksjon. Her er det omvisning og  workshops av tidligere elever ved musikk, dans og drama som nå studerer i London.

Vi bor ved Russel Square sentralt i London slik at det hele tiden er kort vei til det meste.

Programmet vil varierer litt fra år til år alt etter ”What's on in London”, men ser omtrent slik ut:

Dag 1

Ankomst

• Portobello Market
  • Jazzklubb og teater i West End: ”The play that went Wrong”
Dag 2
  • Omvisning og workshop ved The National Theatre
  • Lunsj og besøk ved Tate Modern
  • New London Theatre: ”War Horse”
Dag 3
  • Besøk og workshop ved The University of the Arts,  regiutdanningen
  • Gielgud Theatre: ”The Curios Incident of the dog”
Dag 4
  • Omvisning på the Globe
  • Young Vic Theatre matineforestilling: ”A view from a Bridge”
  • Musikal: ”The Book of mormons”
Dag 5
  • Besøk og workshop  ved Rose Bruford, skuespiller og teaterprodusent utdanningen.
  • Almedia Theatre og forestillingen ”Game”
Dag 6 Avreise