Forskerlinja

Her bruker du hodet smartere. Hos oss er det innsiden som teller.

Er du nysgjerrig? Og kanskje litt nerd? Er du tent på koding, teknologi og matte?

Søk den nye forskerlinja på Stavanger katedralskole. Oppstart høsten 2017.

I løpet av de tre årene på videregående får du:

• Undervisning og praktisk erfaring for å forstå hva forskning er
  • Jobbe med utvikling i ledende teknologibedrifter
  • Mulighet til å ta fag på Universitetet
Slik er forskerlinja bygget opp:
Vg1: Du får undervisning i avansert matematikk (Matematikk X) og koding. Dette må du ha for å kunne være med på enklere forsknings- og utviklingsoppgaver i Vg2.
Vg2: Du velger en av disse tre spesialiseringene: Fornybar energi, biologi eller medisinsk teknikk. Det blir vekselvis undervisning på skolen og prosjektarbeid i bedrifter og på UiS.
Vg3: Vekslingen mellom skolen, bedriftene og UiS fortsetter. På Universitetet kan du også ta fag dette året.

Du får sjansen til å bli med på noe helt nytt. På Katedralskolens forskerlinje kommer du tett på næringsliv og universitet.

Interessert? Søk plass på studiespesialiserende på Stavanger katedralskole fra høsten 2017!

Ta kontakt med avdelingsleder Pål Blakely:

Send epost

Velkommen!

Shoreline

Ole-Erik er teknologientusiast og gründer. Katedralskoleelever får jobbe i bedriften hans.

UiS

Siri M. Kalvig er i vinden som forsker og vil ha katedralskoleelever med seg.